Hoe maakt u een website gezaghebbend?

Om een website gezaghebbend te laten zijn moet u eerst weten wat hieronder wordt verstaan. U bent een autoriteit in uw vakgebied. Andere met autoriteit en gezag verwijzen met een backlink door naar uw website. U wordt als auteur gewaardeerd door shared links en likes via bijvoorbeeld sociale media platformen. Als een site deskundig en gezaghebbend is, neemt de kwaliteit in de ogen van een zoekmachine
zoals Google van de site toe.

Zorg ervoor dat de content op je site wordt gemaakt of bewerkt door mensen met kennis over het onderwerp. Als je bijvoorbeeld deskundige of ervaren bronnen levert, krijgen gebruikers inzicht in de deskundigheid van artikelen. Ook het aantal terugkerende bezoekers en de tijd die de bezoeker op uw website doorbrengt zal de autoriteit verhogen. Waarom? Eenvoudig waarom zou men terugkeren als Hoe maakt u een website gezaghebbend? de aangeboden informatie niet interessant zou zijn geweest. De duur van het bezoek zegt dat men daadwerkelijk de content heeft gelezen en wellicht meerder
topics die binnen de site worden genoemd ook zijn gelezen.

Wij hebben als bureau interessante post geplaatst op websites die als zeer
gezaghebbend mag worden betiteld namenlijk: Harvard University en Berkely university waarbij Mathé Hoogeboom als auteur: Author en publisher wordt vermeld. Als je dan ook nog een positieve beoordeling krijgt van vakgenoten en backlink naar je eigen site geeft dit een enorme boost aan de autoriteit en waardering
van iedere search engine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *